maanantai 5. huhtikuuta 2010

Uudistuksia!

Jo jonkun aikaa olen miettinyt, että minkä takia ei tuo Bondin oman blogin päivittely meinaa sujua, ja olen tullut siihen tulokseen, että meidän elämässä ei yksinkertaisesti joka päivä eikä edes välttämättä joka viikko tapahdu mitään niin valtavan jännittävää. Kuitenkin joka päivä tuntuu, että erilaista juttua riittää kavereiden kanssa puida, ja aina silloin tällöin tulee kerrottua myös niistä omien koirien edesottamuksista.

Niinpä ajattelin, että sen sijaan, että kirjoittelisin vain niistä asioista, mitä olen Bondin kanssa touhuillut, voisin alkaa kirjoitella kaikenlaisista koiramaailman asioista, jotka jollain tavalla saavat minussa ajatuksia ja mielipiteitä heräämään - koska niitähän riittää!
Koska tämä on blogi, kirjoitan tänne omista mielipiteistäni ja ajatuksistani. Se ei tarkoita, että väittäisin olevani oikeassa, toisaalta ei myöskään sitä, että olisin väärässä. Jokainenhan saa itse päättää, miten lukemaansa tulkitsee.

Tähän ensimmäisessä uudessa päivityksessäni voisinkin muistuttaa siitä, miten mielenkiintoista ja hauskaa on joskus vain seurata oman koiran puuhia. Yksi koira ei välttämättä kauheasti keskenään puuhastele (toki sekin on aivan mahdollista), mutta jo kahdellakin koiralla voi olla mitä mielenkiintoisimpia puuhia varsinkin silloin kun ne luulevat, ettei kukaan katso. Monia kertoja olen harmitellut, kun en ole saanut koirien puuhasteluja videolle, tai otettua niistä edes valokuvia; ne kuvat kertoisivat enemmän kuin, no, tuhat sanaa.

Tavoitteena on kuitenkin edelleen koittaa rikastuttaa tämänkin blogin kertomuksia erilaisilla kuva- ja videomateriaaleilla.

Toistaiseksi nyt siis jätän teidät pohtimaan näitä blogin tuoreita uudistuksia, ja mahdollisesti jo melko piankin alan kirjoitella niistä asioista, mitkä ovat niin monta kertaa olleet mielessä, ja mistä lähipiiri (ja ehkä vähän kauempanakin olevat ihmiset) onkin jo saanut kuulla (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti