torstai 27. tammikuuta 2011

Kuvapäivitys!

Tässä oli eräs todella kaunis pakkasaamu, joten päätin, että otan aamulenkille kameran mukaan, jos saisin vaikka jotain aikaiseksi. Kyllähän sieltä jotain tulikin. Klikkaamalla suuremmaksi voi saada vähän enemmän irti.

Tällainen näkymä avautui ensimmäisenä, kun päästiin ovesta ulos. Nämä ovat juuri niitä hetkiä kun sitä miettii, että ihmiset jotka sanovat vihaavansa talvea, eivät ole varmaankaan nostaneet katsettaan omista jaloistaan, vaan keskittyvät kyhjöttämään kaulahuivin takana ja painamaan pipoa tiukemmin päähän.

Tällainen näkymä oli muutama askel ovesta tulon jälkeen.

Ensin piti tietysti vähän poseerata, ja odottaa, että saa luvan ruveta leuhottamaan. Bondi on kovasti kärsivän näköinen, kun joutuu seisomaan näinkin lähellä Raisaa, mutta katsomaan muualle, eli minua ja kameraa. Raisalla on nimittäin meneillään ensimmäinen juoksu. Ei ole myöskään tapahtunut mitään kamalaa onnettomuutta, jossa Bondi olisi menettänyt yhden jalkansa, eikä se kyllä oikeastaan palelekaan, mutta paikallaan se ei olisi malttanut pysyä millään. Yksi jalka oli jo siis liikkeessä.

Sitten mentiin!

Pikkupokkarikamera ei meinaa pysyä vauhdissa mukana. Se rupesikin melko pian valittamaan, että eilisenä päivänä ladattu akku on (muka) tyhjä, kun on (muka) niin kauhean kylmä.


Sitten koitettiin vähän poseerausta. Yllättäen Raisan piti koittaa ängetä juuri samoille pikseleille, vaikka luonnollisesti lääniä olisi ollut riittävästi ympärillä.

Poseerauskuva kuitenkin saatiin sitten Raisattomanakin.


... mutta on se paikallaan seisoskelu kuitenkin pidemmän päälle tylsää! Sitä paitsi Raisa kävi ehkä kamppaamassa Bondin kesken poseerauksen, ja "aivan vahingossa".

Luonnistuu se keilaus tosin Bondiltakin.

Toki myös Raisa sai sitten omat osansa poseerauksista, joskin (kuten voi ehkä ilmeestä päätellä) ei se tainnut itse nähdä tässä puuhassa oikein mitään tolkkua.

Johannalle, ja muillekin, ketkä sitä ehkä tuumailevat, niin Raisan oikea korva ei ole pysty, kuin ulkona pakkasilla. Normaalisti taittuu oikein nätisti, eikä pyri pystyyn, mutta kun sitä juoksee viimassa korvat putkella, niin vähemmästäkin siinä voi jumahtaa korvat sojolleen. Hienosti tuli valokin takaapäin, eli minäkin pääsin varjon muodossa mukaan kuviin. Pikkukuvassa kokkareet Raisan jaloissa näyttävät epäilyttäviltä, mutta kuvan suurentaminen paljastaa uteliaimmille totuuden.

Videopätkääkin koitin kuvata, mutta siitä ei tullut taas mitään, kun en ole vieläkään ilmeisesti oppinut käyttämään tuota video-ominaisuutta oikein. No, se on opettelun paikka, tai jos vaikka investoisi ihan oikean videokameran. Hmm...

Ensikertaan!

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja talvisia kuvia :) vai on Spikekin alkanut juosta, iso tyttö siis jo :)

  VastaaPoista
 2. Juu, Spike on jo niin iso, lapset kasvaa niin nopeasti! Kohta on varmaan taas pentukuume xD

  VastaaPoista
 3. Odottelen kovasti niitä Tuusniemen kuvia, hopi hopi ;-)

  Ei sillä etteikö nääkin hienoja ole - ne on - mut kuitenkin...

  VastaaPoista