keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Syntymäpäivää!

Tänään, 27.04.2011, tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Irokon kenneliin Latovainioon syntyi kuusi pientä koiranpoikasta. Yksi näistä, pikkuinen musta viirupää sai kasvattajalta nimekseen Irokon Quartz, ja teki seitsemän viikon iässä viisituntisen automatkan uuteen kotiinsa, jossa sitä odotteli kaksi vanhaa mummocollieta (joista toinen katosi kahdeksi viikoksi makuuhuoneeseen pennun tulon jäleen), sekä uusi, sininen isoveli.

Noin viikon uudessa kodissa oleilun jälkeen tuo pikkuinen koira sai sattuman kautta nimekseen
Raisa.

Vuosi on kulunut pienen koiran elämästä, ja kaikki on ollut pääasiassa mukavaa ja paljon on tullut koettua. Nyt alkaa Raisakin olla jo siinä iässä, että koulunpenkki kutsuu, ja näinollen ihmislasten ollessa jo kesälomatunnelmissa, koiralapsen koulusuunnitelmat alkavat vasta nyt pikkuhiljaa selviämään (:

Raisa emäntineen haluaa toivottaa Hyvää Syntymäpäivää myös siskoilleen Iralle, Dinalle ja Kai-Kaille, sekä veljilleen Kärylle ja Tatulle!!

Elämä odottaa, täytyy kiirehtiä!

(Kaikki olisi tietysti odottaneet niitä yksivuotiskuvia, mutta nyt en suostu laittamaan mitään pokkarikameralla sutaistuja sinnepäin otoksia, vaan lainaan isältä hyvän kameran, ja päivitän kuvat heti, kun olen ne saanut.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti