maanantai 19. syyskuuta 2011

Että sellaista sitten.

Tällä hetkellä olen niin samperin kyllästynyt tähän koko hiivatin koiratouhuun ja koiramaailmaan, että taidan pakata romppeet ja muuttaa koirineni keskelle Kanadaa tai jotain muuta yhtä luovaa, en käytä nettiä kuin jossain niin helkkarin hitaassa nettikahvilassa, ettei tee edes mieli tehdä muuta kuin lukaista sähköpostit pari kertaa viikossa, enkä ainakaan tilaa minkään valtakunnan koiralehtiä tai käy missään treeneissä tai jossain hiivatin näyttelyissä.

Ai että keittää niin yli tällä hetkellä. Nyt en edes välitä, vaikka olisin lapsellinen ja vielä omaa henkistä kypsymistäni vailla. Aivan sama.

Muistuttakaa, että jos enää ikinä otan koiraa, niin se on sitten joku hiivatin umpisekarotuinen pikkurakki, jonka kanssa ei tarvitse edes esittää välittävänsä mistään mitään.

Se voi olla, että tämä blogi ei kohta tästä enää päivity. Minä en sano enää missään mitään, jos ei joku erikseen kysy, ja kysy nimenomaan henkilökohtaisesti minulta, ei yleisellä tasolla.

Hiivatin nauretavaa pelleilyä tuntuu olevan koko touhu. Mitä ikinä tekeekin, niin aina teet väärin. Ihan aina. Nuo koirathan on jo muutenkin ihan pilalla, kun on tehty väärin pohjatyö ja sitä ja tätä ja tuota ja mitä vielä... Aaaargh.

Johonkin tämä piti nyt purkaa, ja tämä on suhteellisen turvallinen paikka, koska tätä niin harva lukee, ja nekin, ketkä lukee, ei todennäköisesti kysy asiasta kuitenkaan, tai ehkä tuntevat minut niin hyvin, ettei heidän tarvitse. En tiedä.

Hiivatti, että sapettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti