tiistai 1. marraskuuta 2011

Mitäs olen valinnut tällaisen rodun.

Olen taas niin käsittämättömän vihainen, enkä ole edes ihan varma, että miksi. Koiraharrastukseen ja ennen kaikkea rakkaaseen collierotuun se joka tapauksessa liittyy. Lueskelin tuossa erästä, sattumalta löytämääni koirablogia, ja se nostatteli omia kierroksia melkolailla. Ymmärrän ehkä vähän paremmin, etteivät ihmiset yksinkertaisesti enää jaksa tuoda ajatuksiaan julki, koska
a) kukaan ei kuitenkaan ymmärrä pointtia ajatusten takana tai b) ketään ei kiinnosta, todennäköisesti koska olet kuitenkin väärässä.


(C) Tunturisusi.com

Käytiin treenaamassa. Koitan parhaani mukaan päivittää siitä myöhemmin tänään, kunhan olen vähän rauhoittunut.

--

Ei, tänään en saanut aikaiseksi kertoilla meidän reenailuista. Vieläkin pyörii niin monta asiaa päässä, että voi huh. Haluaisin niin joskus järjestää jonkunlaisen paneelin, missä pääsisin jututtamaan joitain ihmisiä asioista ihan kasvotusten, ja kyselemään asioista. Ehkä siinä voisi saada oppia itse kukin molemmin puolin, tai jos ei oppia, niin ainakin parempaa ymmärrystä tähän touhuun. Tämä koiratouhu on kyllä osa elämää, ei siitä mihinkään pääse, mutta meitä on moneen junaan, ja kuten sanotaan, jotkut jää asemalle, ilmeisesti.

Ensikertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti