lauantai 6. lokakuuta 2012

Lassi Lounatuulen luonnetesti.

No niin, nyt on sitten Bondin luonnetta testailtu. Testi meni hyvin pitkälti odotusten mukaan, eikä suuria yllätyksiä tullut. Oli oikein Bondin näköinen testi (: mainio otus on tuo Lassi Elias.

Suurkiitos Tiian, saimme tästä testistä myös sen niin kovin tärkeän videotaltioinnin. Nyt kun tekniset ongelmat on selätetty, videon voi katsella (valitettavasti ilman tuomarin loppukommentteja) täältä.

Osa-aluepisteet menivät näin.

I Toimintakyky
+1 Kohtuullinen

II Terävyys
 +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

III Puolustushalu
 +1 Pieni

IV Taisteluhalu
 +2 Kohtuullinen

V Hermorakenne
 +1 Hieman rauhaton

VI Temperamentti
 +2 Kohtuullisen vilkas

VII Kovuus
 +1 Hieman pehmeä

VIII Luoksepäästävyys
 +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen

Laukauspelottomuus
 - Laukausaltis

Kokonaisuudessaan testistä jäi oikein positiivinen mielikuva. Tykkäsin, että tuomarit olivat ystävällisiä ja asiallisia ja myös koiran huomioonottavia. Kiitos Josepalle testin järjestämisestä, ja tuomareille tuomaroinnista!!

Olen vähän kipeänä, joten en oikein nyt osaa ajatella, että mitä kirjoittaisin. Ei siinä oikein ollut mitään erikoista, ei suuria yllätyksiä eikä muuta : D Jos haluatte kysyä jotain, niin kysykää. Moni asia voi olla itselle niin itsestäänselvyys, ettei sitä tajua erityisesti kertoakaan. Video kertokoon nyt osaltaan jotain!

Nyt on annettu tämäkin panos rodun kehittämisen puolesta. Toivottavasti siitä on jotain apua!

Ensikertaan!

3 kommenttia:

 1. Minustakin erittäin Bondimainen, ehkä tuo luoksepäästävyys vähän yllätti, olisin kuvitellut olevan +3.
  Samoin ehkä kovuus, mutta Bondillakin voi olla että on vaan todella ohjaajaherkkä/-pehmeä, ei nähtävästi niinkään tilannepehmeä. Hyvät ja osuvat osa-aluepisteet minusta, tunnistan mango-Lassin tuosta oikein hyvin.
  Sitten onkin tätskän itu-Haihan vuoro :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja hyvä et meni niinku ounastelitkin :) Hyvinhän nuo osa-alueet on menny kun ei miinusta missään muualla ku laukauksissa. Minäkin oisin tuon luoksepäästävyyden voinu kuvitella +3 mitä Bondia tiedän, mutta se oli sen päivän arvio Bondista ja niiden tuomarien mielipide :) Aika paljon on samaa Bondilla kun mitä oli Rexillä kun tuota profiilia katsoo ja vertailee.

  VastaaPoista
 3. hienoa ja kuulostaa kyllä ihan Bondilta tämä tulos :)

  VastaaPoista